Personel Takip Sistemi
-80x80.png)
Personel Takip Sistemi ile İşgücünüzü Güçlendirin
Personel takip sistemi büyük, orta ölçekli ve kurumsal işletmeler için çalışanların devamlılığını kontrol etmek ve zamanı daha etkili kullanmak için bir çok raporlamalar ve özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır.
Personel takip sistemi işleyişinin insan kaynakları ve muhasebe departmanının önemli bir parçasıdır. Bu nedenle çalışan personellerin izin takibi, personel puantaj takibi, bordro ve sosyal haklar yönetimi ile aynı sistemin bir parçasıdır. Tek bir yerde güncellenen bilgiler her yerde güncellenir ve "online" olarak en iyi şekilde yönetilebilir.
*Hepimizin yönetmekte zorlandığı şey, zaman.. Zamanı doğru bir şekilde ölçme ve yönetme yeteneği ve personelin katılımı ile doğru sistemle doğru bir zaman yönetimi sağlayın !
Neden Personel Takip Sistemi Kullanmalısınız ?
Personel takip sistemleri kurumunuzun personel maliyetleri kontrol etmeye yardımcı olur ve iş gücü olarak kaç kişi ile ne kadar iş yaptığınızı anlamanızı sağlar. Personel takip sistemi kurumunuzda veya şubelerinizde çalışanlarınızın ne kadar iş ürettiklerini ve performanslarını çok daha doğru şekilde analiz eder, insan kaynakları ve muhasebe departmanını bağlayan raporların alınmasını çok daha kolay hale getirir.
Personel Takip Sisteminin Fonksiyonları nelerdir ?
Personel takip sistemleri kullanılan donanımların özelliklerine bağlı olarak;
Yüz tanımalı personel takip sistemi
Yüz tanımalı personel takip sistemi turnikeli veya turnikesiz devam kontrollerinde, giriş-çıkış sistemlerinde, puantaj takip sisteminde kullanılmaktadır. Yüz tanıma sistemi, yüz ve model çıkarma algoritması ve gelişmiş optik teknoloji ile güvenli geçiş sistemi sağlanmaktadır.
Cihazlarda bulunan yüksek çözünürlüklü kameralar ile belirli noktalara atıfta bulunarak yüzün algoritmasını çıkararak yüzlerin personel takip sistemine tanımlanmasını sağlar. Bu algoritma belirlenirken alınan referans noktaları parmak izi sisteminde olduğu gibi sadece bireye ait olan ve başka hiç kimsede bulunmayacak özelliklerdir. Bu sayede başka birinin yerine girip çıkmak mümkün değildir.
Parmak izli personel takip sistemi
Girişlerde personellere ait parmak izlerini tarayarak girmelerini sağlayan sistemlerin bütünüdür. Personel takip sistemine uygun olarak kullanabileceğiniz parmak izi kontrol cihazları genellikle giriş çıkış yapılacak alanlara yerleştirilir.
Kart okumalı personel takip sistemi
Kart ve şifreli geçiş sistemi, personel takip sistemi için sıklıkla tercih edilen bir personel devam kontrol cihazlarıdır. Biyometrik sistemler ve geçiş kontrol sistemi sınıfında yer alan personel takip sistemi kartlı ve şifreli geçiş cihazları, personel takip sistemlerinin en temel bileşeni olarak bilinmektedir. Genellikle personel takibi için kartlı ve şifreli geçiş kontrol cihazları kullanılsa da; bu cihazlar ile yemekhane takibi, öğrenci takibi, üye takibi, personel takibi, lavabo takibi ve geçiş kontrol takibi vb. yapılabilmektedir.
Personel Takip Sisteminin Özellikleri nelerdir ?
Personel takip sistemleri ile "personel mesai takibi", fazla mesai takibi,puantaj, personel izin takibi,personel
avans takibi,personel vardiya takibi,aylık puantaj hesaplamaları
yapabilir hatta ücretli veya ücretsiz izin hesaplayabilirsiniz. Artık yıllık izin defteri nasıl doldurulur diye endişe etmenize gerek kalmaz. Personel takip sisteminin özellikleri ni
kullanarak her an her yerden raporlama yapabilirsiniz. İnsan kaynakları
ve muhasebenin tüm hesaplamalarını ve takiplerini kolaylaştıracak bir
çok otomatik raporlamalar mevcuttur.

Personel Takip Sistemi Nasıl Kullanılır
1. Personel linkine tıklandığı zaman: Kayıtlı Personeller, Yeni Kayıt, Birimler, Ayalar kısımları bulunmaktadır.
2. Kayıtlı Personel: Bu bölüm de sisteme kayıt olunmuş personeller, kayıt olan personellerin Excel ya da pdf formatın da çıktısını alma, yeni personel kayıt edilme ve personel arama kısmı bulunmaktadır.
3. Yeni Kayıt: Bu bölüm de yeni eklenecek personelin kişisel ve çalışma bilgileri kısmı bulunmaktadır. Liste personel takip sistemi programı excel olarak raporlama alınabilmektedir.
4. Birimler: Bu bölüm de var olan birimleri görüntülemeye, birim ekleme ve çıkarma kısmı bulunmaktadır.Raporlar linkine tıklandığı zaman: Giriş Çıkış Listesi, Puantaj, Log Raporları, Otomatik Gönderim kısımları bulunmaktadır.
5. Giriş Çıkış Listesi: Giriş Çıkış Listesi 3 kısımdan oluşmaktadır. Günlük, Haftalık ve Aylık.
- Günlük: Birimi, Liste Tipini ; geç gelen, erken çıkan, kart basmayanlar ve istenilen tarihi belirttikten sonra günlük oluşmuş kayıtlar ekrana gelmektedir. Gelen bilgileri Excel ya da PDF formatın da çıktısı alınabilmektedir.
- Haftalık: Birimi, Liste Tipini ; geç gelen, erken çıkan, kart basmayanlar ve istenilen tarihi belirttikten sonra bir haftalık oluşmuş kayıtlar ekrana gelmektedir. Gelen bilgileri Excel ya da PDF formatın da çıktısı alınabilmektedir.
- Aylık: : Birimi, Liste Tipini ; geç gelen, erken çıkan, kart basmayanlar ve istenilen tarihi belirttikten sonra bir aylık oluşmuş kayıtlar ekrana gelmektedir. Gelen bilgileri Excel ya da PDF formatın da çıktısı alınabilmektedir.
6. Puantaj: Birimi ve istenilen tarih belirtildikten sonra 1 aylık puantaj verisi gelmektedir. Personel arama kısmın da istenilen personelin bilgisi filtrelenir.
7. Vardiya linkine tıklandığı zaman: Vardiyalar ve Vardiya Ekle kısımları bulunmaktadır.
8. Vardiyalar: Daha önceden oluşturulmuş vardiyaların isimi ve tipi görünmektedir.
9. Vardiya Ekle: Vardiya Tipini; günlük ve haftalık olarak belirttikten sonra uygun çalışma düzeni ayarlanır.
10. Kullanıcılar linkine tıklandığı zaman: Kullanıcılar, Yetki Düzenle, Kullanıcı Logları bulunmaktadır.
Personel Takip Sisteminin Kullanım Alanları
Personel takip sisteminin kullanım alanları başlıca sanayi sektörün, sağlık sektörü, kamu kurumları, tekstil sektörü, gıda sektörü, spor tesisleri, inşaat sektörü, turizm sektörü, eğitim sektörü, otomotiv sektörü, sanayi savunma sektörü ve Ar-ge birimi olan kuruluşlar gibi kurumlarda kullanılmaktadır. Personel takip sistemi artık çalışanlarının sayısı 7 ve üzeri olan kurumlarda da tercih sebebi olmaya başlamıştır.
Zimmet Takip Sistemi, Personel Takip Sisteminin önemli bir parçasıdır.
Zimmetle teslim edilen dayanıklı taşınırlar, kullanıcıları tarafından başkasına devredilemez. Kullanıcılarının görevden ayrılması halinde söz konusu taşınırların ambara(stoğa) iade edilmesi zorunludur. Bu şekilde teslim yapılmadan personelin kurumla ilişiği kesilmez.
Personel Takip Sistemi Kurulumu ve Montajı
A) Personel Takip Sistemi Kurulumu İçin Keşif Nasıl Yapılır ?
1. Programın kurulacağı bilgisayar ile cihazın bağlanacağı network ağının aynı olup olmadığının tespiti
2. Programın kurulacağı bilgisayarın hangi işletim sisteminin olduğunun tespiti
B) Personel Takip Sistemi Kurulumu Nasıl Yapılır ?
1. Cihazın görünür ve personellerin giriş çıkış yaptıkları kapıya en yakın yerin seçilmesi
2. Personel takip cihazın kurulum yapılacağı yere kablolama altyapısının hazırlanması.
3. Personel Takip sistemi ve veri tabanının server veya clienta kurulması.
4. Komut sisteminden (CMD) network ağındaki boş ip tespiti.
5. Tespit edilen ip’nin personel takip cihazına tanımlanması.
6. Personel takip sistemlerinde kullanılan cihaz eğitimlerinin verilmesi.
7. Personel Takip Sistemi Program eğitimi verilmesi.
Personel Takip Sistemi İçin Hizmet Verilen Bölge ve İller
Kendi üretimimiz olan tüm yazılımlarımız Türkiye genelinde şu an aktif olarak 1450 kamu ve özel kuruma hizmet vermektedir.
Personel takip sistemleri veya diğer yazılımlarımızın satışı, yazılım - teknik desteği, kurulumunu gerçekleştirmek üzere aşağıdaki tüm bölge ve illerde hizmet veren firmamızın müşteri temsilcileri iletişime geçmeniz için sizleri beklemektedir. Firmamızın merkezi "Ankara"'dadır.
MARMARA BÖLGESİ
Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale.
İÇ ANADOLU BÖLGESİ
Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Kayseri.
EGE BÖLGESİ
İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Muğla.
AKDENİZ BÖLGESİ
Adana, Osmaniye, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, İçel, Kahramanmaraş.
KARADENİZ BÖLGESİ
Rize, Trabzon, Artvin, Sinop, Tokat, Çorum, Amasya, Samsun, Zonguldak, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın, Kastamonu, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu.
DOĞU ANADOLU BÖLGESİ
Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van, Şırnak.
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ
Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa.
Personel Takip Sistemi Fiyatları ne kadar
Size özel fiyatlarla kurumunuza uygun sistemi belirlemek için bilgi@personeltakipte.com mail adresine mail atarak veya
En iyi Personel Takip Sistemi Hangisidir
Günümüz teknolojilerine ve cihazlarına tam entegre çalışan, kurumunuzun yapısına göre ihtiyaçlarınıza tam cevap veren, stabil raporlamaları ve istatistikleri olan "personel takip sistemi" dir.
Personel Takip Sistemi Excel,Pdf Rapor Alabilirmiyim
Personel Takip Sistemi ile mesai,izin,puantaj,personel çizelgeleri,istatistikler,vardiyalar vb. tüm raporlamaları excel , pdf , word , xps vb. tüm formatlarda alabilirsiniz.
Online Personel Takip Sistemi Nedir
Personel Takip Sisteminde tüm işlemlerinizi veya kısmen bazı raporlarınızı online - web tabanlı olarak takip edebilirsiniz.
Personel Takip Sistemi Kartı Nedir
Personellerin kuruma giriş veya çıkış yaparken geçiş yapılan noktalarda kullandığı kurumsal kimlik kartıdır. Bu kart ile geçiş izni olduğu her yerden geçiş yapabilirler.
Personel Takip Sistem ile Mesai Ücreti Hesaplama Yöntemi
Personel Takip Çizelgesi Nedir
Personellerin anlık,günlük,haftalık,aylık veya yıllık olarak girişlerinin,çıkışlarının,izinlerinin,mesailerinin raporlandığı çizelgedir diğer bir adıyla puantaj olarak bilinir.
Personel Takip Sistemi Teknik Destek
Personel takip sistemi cihazları 2 yıl yazılım ise 1 yıl garanti altındadır. Bu süreç içerisinde yazılımın desteğini ve yeni versionlarını firmalarımız ücretsiz olarak sunar.
Web Tabanlı Personel Devam Takip Sistemi Yazılımı Teknik Şartnamesi
Kurum binası ve dış lokasyonlarda çalışan bütün personellerin giriş çıkış saatlerini kayıt altına alınması sağlanmalıdır.
Her bir personel için kişi tanımları olmalıdır. Personelin çalıştığı müdürlük, görevi, kart numarası ve TC Kimlik numarasını girebileceği alan olmalıdır.
Mail grubu tanımları oluşturabilmedir.
Gün içerisinde sabah ve akşam olmak üzere personelin geç gelme, erken çıkma, devamsız ve giriş çıkış saatlerini raporlar halinde mail atabilmelidir.
Kurum bünyesinde kullanılan parmak izi, yüz tanıma ve kart okuma cihazı ve panel kartlarını tanımlanabilir ve bu cihazlara yetkiler gönderilebilir olmalıdır.
Kurum dış lokasyonlarda kullanılan cihazlar tanımlanabilir olmalıdır, kurum içerisinde diğer kapı girişlerine yetki verilebilir ve takip edilebilir olmalıdır.
Bütün kontrol panelleri, kart okuyucu cihazları ve diğer bütün cihazlardan veri kontrolü anlık yapabilmeli ve kayıt altına almalıdır.
Personelleri istenilen cihaza yetki gönderebilir ve yetkileri kaldırma işlemi yapılabilir olmalıdır.
Cihaz veya personel tanımlarken herhangi bir sınırlama olmamalıdır, manuel olarak tarih aralığı verip rapor alınabilir olmalıdır.
Rapor alırken çalışama grubu, Görev binası, Müdürlük, Görevi gibi seçenekler ile filtrelenerek rapor alınabilir olmalıdır.
Online olarak cihazları anlık izleyebilir olmalıdır.
Personel takip sistemini kullanan kullanıcıların yaptığı işlemler log olarak tutulabilir olmalıdır.
Müdürlüklere göre haftanın tatil günlerinin belirlendiği ve çalışanlara özel takvim oluşurabilir ve rapor alınabilir olmalıdır.
Cihazların birbirleri ile arasında veri kopyalama işlemi yapılabilir olmalıdır.
Personel takip cihazı tanımlası yapılırken udp ve tcp portları ile kaydedilebilir olmalıdır.
Kontrol panellerine uyumlu çalışabilir olmalıdır. En az 2 en fazla 32 kanal kontrol paneli bağlanabilir olmalıdır.
Cihaz tanımlarında cihazın yön ayarlarında giriş-çıkış ve çift yön olarak ayarlanabilir olmalıdır.
Cihazların durumu online veya offline olarak 15 dakikada bir cihazları kontrol edip ekrana yansıtılmalıdır.
Program web tabanlı olmalı ve lokal ağ üzerinde her bilgisayardan IP yazılarak sisteme girişi yapılabilmelidir.
MSSQL veya MySQL veri tabanı altyapısında çlalışabilmeli ve kurumun ihtiyaç doğrultusunda kullanacağı diğer veri tabanları ile uyumlu halde çalışabilir yapıda olmalıdır.
Sms modül ve kimlik paylaşım api desteği olmalıdır.
SDK sı veya Api si verilen her cihaz entegre edilebilmelidir.
Personel takip sistemi yazılımı kurumun ihtiyacı doğrultusunda geliştirilebilir olmalıdır.
Personel takip sistemi personel takibinin yanı sıra mesai ve ek çalışma saatlerini hesaplayabilmeli ve giriş çıkış takibi yapılabilmelidir.
Parmak izi okumalı personel takip sistemi programı
iClock 680 Parmak ve Kart Okuma Cihazı Web Pdks uyumlu 8.000 Parmakizi Kapasitesi 10.000 Kart Kap..
Yüz tanımalı personel takip sistemi programı
Uface202 Yüz Tanıma Cihazı Ekran 4.3 inç dokunmatik renkli ve arayüz ile dikkat çeken cihaz hem par..
Kart okumalı personel takip sistemi programı
SF 100 Parmak ve Kart Okuma CihazıWeb PDKS uyumlu2.4″ TFT (320x 240) Renkli EkranZK Optical Se..
Personel Takip Sistemi
Personel Takip SistemiPersonel takip sistemi, tüm sektörlerde kullanılabilen küçük ve büyük şirketle..