Kuzey Donanım Yazılım
face3

Yeni nesil yüz tanıma personel takip sistemi ile yapabilecekleriniz,

  • Kurumlardaki personellerin giriş çıkışlarını takip edebilirsiniz.
  • Ziyaretçileri, şube çalışanları vb. kişisel giriş çıkışları takip edebilirsiniz.
  • Tesislerdeki üyeleri takip edebilirsiniz.
  • Üye takip sistemlerinde kullanabilirsiniz.
  • Yemekhane takip sistemlerinde kullanabilirisiniz.

Yüz okumalı personel takip sistemleri insan kaynakları ve muhasebe birimini entegre eder.

Cihazın kapasitesi tercihe göre 200 ile 50.000 e kadar seçilebilir. Yüz tanıma cihazları ileri teknoloji yeni nesil tanımlama sistemlerinden biridir. Kişilerin yüzlerinde kullanılan algoritmalar ile çalışmaktadır. Kişisel yüz algoritmalarının birbirinden farklı olmasından dolayı oldukça güvenilirdir.

Yüz tanıma personel takip sistemi ile İK yöneticinizin zamanından tasarruf edin, insan hatasını azaltın ve çalışanların işe katılım zayıflıklarını tespit edin.

Yüz tanıma sisteminin en önemli faydalarından biri güvenliği artırma ve doğru katılımı sağlama yeteneğidir. Bu yaklaşımla, biyometrik veriler cihazın içinde güvenli bir şekilde kalarak doğru kişinin işe katılımının sağlanmasını kolaylaştırır ve yetkisiz erişim veya müdahale riskini önemli ölçüde azaltır.

Yüz Tanıma Sistemi ile Kapı Erişimleri Sağlayabilirsiniz

Personeller kartlarını unutursa veya kaybederse binaya erişemeyecektir. Kimlik doğrulama cihazı olarak yüz tanıma elbette her zaman yanınızda olacaktır! Kapıyı açmak için sadece yüzünüzü kullanın. Yüz tanıma sistemi ile kapılara,odalara temassız erişim sağlayın. Artık anahtar kartları, anahtarlıklar veya telefonlarla uğraşmanıza gerek yok.

Yeni nesil personel takip sistemi dünyasını keşfederken ve yüztanıma sistemiyle beraber iş yerinizi nasıl dönüştürebileceğini, bordro süreçlerini nasıl kolaylaştırabileceğini ve verimliliği nasıl artırabileceğini keşfederken bize katılabilirsiniz.

Akıllı ve kusursuz olan yüz tanıma teknolojisi, herhangi bir tıklama, oturum açma veya kimlik kartı ihtiyacınızı ortadan kaldırır. Bununla birlikte firmanızın değişen ihtiyaçlarına uygun yeni nesil çalışan deneyimi sunmanın tam vakti..

Doğru seçilen bir personel takip sistemi ile çalışanlarınızın deneyimini mükemmel bir şekilde basitleştirir. Aynı zamanda kuruluşun gelir sızıntılarını giderir.

Bir yorum Yaz